Beste Oploskoffie Geproefd En Beoordeeld

Hoe Oploskoffie Te Kiezen?

In veel opzichten komt het kiezen van oploskoffie neer op hoe u het wilt gebruiken . Waarde boven kwaliteit is de beste keuze als u in de eerste plaats koffie wilt zetten of het wilt gebruiken bij het bakken op zondag. Je proeft het verschil niet.

Hoewel gemak de belangrijkste kracht van het product is, zal het niet lang meegaan, omdat vers gezette koffie thuis veel sneller en gemakkelijker kan worden gemaakt.

Terwijl producenten in eerste instantie oploskoffie optimaliseerden voor gemak, dwingt het toenemende gemak waarmee we thuis vers gezette koffie kunnen maken producenten van oploskoffie ertoe om zich aan te passen. Oploskoffie moet geweldig smaken om concurrerend te blijven, ondanks het feit dat versgemalen koffiebonen beter zijn dan oploskoffie.

De nieuwe Dalgona-koffietrend heeft geleid tot een wedergeboorte in oploskoffie.

geeft de voorkeur aan een goede smaak als je op zoek bent naar iets om mee te nemen op je volgende backcountry-avontuur. Niets is erger dan een lange, zware dag sporten te beginnen met een slechte kop koffie. U kunt ook op zoek gaan naar degenen met gezondheidsbevorderende toevoegingen om uw avontuur beter te voeden, bijvoorbeeld vier-sigmatische koffie, die we hieronder bespreken.

Als je gewoon een heerlijke koffie wilt zonder de moeite om de perfecte pour-over te beheersen of de Franse pers te voorschijn te halen, zoek dan naar de oploskoffiemerken van topkwaliteit. Deze koffies leveren dezelfde rijke, genuanceerde smaak als standaard brouwsels, maar in een veel handiger pakket. Verwacht alleen niet dat deze veel of geen kostenbesparingen opleveren ten opzichte van standaardbonen.

Arabica > Robusta (voor Smaak)

Er worden tegenwoordig twee hoofdsoorten koffie verbouwd: Robusta en Arabica. Robusta is goed voor ongeveer driekwart van de koffieoogst in de wereld.

Arabica’s worden over het algemeen beschouwd als de best smakende koffiebonen met meer genuanceerde en zoetere smaken, vergezeld van een complexe zuurgraad.

Ter vergelijking: Robusta-bonen hebben donkerdere, aardse smaken die niet zo populair zijn bij high-end koffiebranders. Ze zijn echter gemakkelijker en goedkoper te kweken.

Koffiezetapparaten gebruiken een groot percentage van ’s werelds Robusta-gewas om oploskoffie te maken, een markt waar gemak het grootste deel van zijn geschiedenis de kwaliteit overtrof.

Tegenwoordig zijn er volop instant koffies gemaakt van 100% Arabica bonen.

Dit zijn de beste koffies, ook al zijn ze misschien wat duurder.

Gebraden Nog Steeds Belangrijk

Veel koffiesoorten worden gebrand tot een standaard medium-dark branding. Dit klassieke gebraad is geliefd bij veel mensen over de hele wereld vanwege zijn uitgebalanceerde smaken en gemakkelijk te drinken aantrekkingskracht.

Er zijn veel opties voor degenen die de voorkeur geven aan een donkere branding, zoals een Braziliaans of fel licht. De duurdere producenten die de oploskoffiemarkt beginnen te betreden, erkennen het belang van het gebruik van de juiste branding om het karakter van de bonen te benadrukken.

Houd Rekening Met Extra Toevoegingen. Weet Je Zeker Dat Je Ze Wilt?

Veel oploskoffiepakketten bevatten meer dan alleen koffie. Ze zijn gemaakt om verschillende soorten koffie te zetten, met toevoegingen die worden gebruikt om de koffiesmaak te verbeteren, voedingsstoffen toe te voegen of beide.

Oploskoffie met melkpoeder, suiker of kruiden kan een geweldige optie zijn tijdens het reizen of kamperen. Dit voorkomt zeker dat je alles apart mee moet nemen. Om aan dieetbeperkingen te voldoen, gebruiken veel mensen kokosmelkpoeder of sojapoeder. Als je je koffie liever zwart hebt, zorg er dan voor dat je deze zoetstoffen niet per ongeluk consumeert.

Instantkoffiezetapparaten willen graag profiteren van de groeiende gezondheids- en welzijnsmarkt. Gezonde toevoegingen kunnen alles omvatten, van Aquamin, een zeemineraal dat calcium toevoegt, tot paddenstoelenpoeder die de energie verhogen en de immuunfunctie ondersteunen.

Bekijk deze opties als je wilt dat je ochtendjava meer biedt dan alleen een dosis cafeïne, maar je wilt er misschien zeker van zijn dat je nog steeds van de smaak geniet voordat je in bulk koopt.

De Beste Oploskoffie Van 2021

Hoewel dit in het verleden misschien niet het geval was, is het in 2021 gemakkelijk om tien geweldige oploskoffie te vinden. Met zoveel hoogwaardige opties op de markt, was het zelfs moeilijk om deze lijst te verfijnen. Er is voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een enkele heldere bron of een snelle instant-espresso met crematoppen.

Waka Coffee, een ander merk dat nieuw is op de instantkoffiemarkt, wil moderne koffiedrinkers hoogwaardigere producten aanbieden. Het werd opgericht door een New Yorker, een bevolking die bekend staat om zijn drukke leven en kleine appartementen.

Waka is een specialist in single-origin koffie en kan een reeks brandingsniveaus aanbieden om ervoor te zorgen dat elke origine goed wordt gepresenteerd. Ze gebruiken een vriesdroogmethode om hun koffie te dehydrateren om de complexe en subtiele smaken van de single-origin brouwsels te behouden.

De zeldzame instant light branding van Indiase koffie die ze gebruiken, is een indicatie van de kwaliteit van de bonen. Ze beginnen met 100% hoogwaardige arabicabonen, die ze uit India halen, en gebruiken een lichte branding om hun inherente smaken perfect te laten zien. U kunt een koffie verwachten met een lage zuurgraad en een aangename afdronk. Het zal een smaak hebben van chocolade en hazelnoot.

Waka verkoopt al haar producten in hersluitbare verpakkingen die tot 80 porties kunnen bevatten. Gezien de lange houdbaarheid van oploskoffie, is het niet schadelijk om voorraden in te slaan, en als u bulk koopt, is deze koffie een uitstekende waarde.

Alpine Start heeft een bergbeklimmer en outdoor-avonturier voor zijn eigenaar. De oprichter van Alpine Start was op zoek naar een smakelijke ochtenddrank om aan zijn behoeften te voldoen, ongeacht hoe lang een wandeling is of hoe hoog op een klif. Alpine start is inderdaad een term voor avonturiers en betekent ruim voor het aanbreken van de dag opstaan op zoek naar lange dagen en perfecte omstandigheden.

Instantkoffie is gemaakt om avontuur aan te wakkeren. De Dirty Chai Latte is een heerlijke, smaakvolle latte.

Dit is een zoet, kruidig en aromatisch brouwsel. Chai-kruiden wekken je zintuigen net zo goed als de cafeïne.

Het begint met 100% hooggelegen arabicabonen uit Colombia, die bekend staan om hun nootachtige nasmaak. Ze brouwen de bonen conventioneel voordat ze voorzichtig worden gedehydrateerd om de complexiteit van de smaak te behouden. Alpine Start mengt de bonen met zwarte thee, sojamelkpoeder en traditionele Chai-kruiden. Voor een rijk en romig brouwsel worden als kruiden kaneel, kruidnagel, koriander, koriander en gember gebruikt.

Als bonus bevat deze latte-mix geen toegevoegde suikers, afhankelijk van de natuurlijke zoetheid van de bonen in combinatie met het aroma van de warme kruiden, dus het is geschikt voor de populaire keto- en Whole 30-diëten. Het schuwt ook traditioneel melkpoeder ten gunste van de sojavariëteit, waardoor het zuivelvrij is.

Een ander oploskoffiebedrijf opgericht door een avonturier, Laird Superfood, is het geesteskind van professionele surfer Laird Hamilton. Zijn Superfood koffiecreamer is thuis ontwikkeld door Hamilton om zijn avonturen te voeden. Het werd snel populair bij koffieliefhebbers en atleten.

Superfood Instafuel premium gevriesdroogde instant espresso is beschikbaar. Instafuel is een combinatie van Superfood creamer en gedehydrateerde 100% Arabicica Peruaanse koffie. Het is een alles-in-één instantbeker waarmee je je klaar voelt om de dag te overwinnen.

De Peruaanse koffie zelf heeft tonen van noten, chocolade en milde citrus, met een medium body en een lage zuurgraad. Hieraan wordt de Superfood-crème toegevoegd, die bestaat uit kokosmelkpoeder, biologische kokossuiker, Aquamin en extra vierge kokosolie.

Kokoscomponenten voegen gezonde vetten en koolhydraten toe en geven de drank een eilandsmaak. De toevoeging van Aquamin, een multi-mineraalcomplex afgeleid van zeealgen, draagt zowel calcium als magnesium bij. Studies tonen in toenemende mate de gunstige eigenschappen ervan aan, voornamelijk gerelateerd aan de gezondheid van botten en gewrichten.

Waka Coffee breekt met de norm door oploskoffie en cafeïnevrije koffiebonen van hoogwaardige branders op te nemen. Hun instant Colombiaanse cafeïnevrij begint met zorgvuldig geselecteerde arabica-koffiebonen van één oorsprong, geteeld en geoogst in de bergen van Colombia. Deze medium branding biedt een zachte body en een uitgebalanceerde smaak, die smaakt naar citrus, ondersteund door een geroosterd, nootachtig aroma.

De cafeïnevrijmaking wordt uitgevoerd via de suikerriet-ethylacetaatmethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van ethylalcohol die van nature is afgeleid van Colombiaans suikerriet. Dit proces vermijdt het gebruik van hoge hitte of druk, die de celstructuur van de sperziebonen kan verstoren. Toch biedt het een bijkomend economisch voordeel aan lokale Colombiaanse boeren.

Waka investeert ook in lokale economieën door hun manier van maken. Ze doneren 4% van hun winst om initiatieven voor schoon water te financieren met hun Add Water, Give Water-programma, dat actief is in de regio’s waar ze hun bonen vandaan halen.

Hoewel we niet altijd de eersten zijn die Starbucks aanbevelen, valt niet te ontkennen dat ze het spel hebben veranderd toen ze iets meer dan tien jaar geleden de Starbucks VIA-oploskoffie-collectie introduceerden. Ze ontwikkelden een micro-malingsmethode om het aroma en de essentiële oliën van de bonen te behouden. Hierdoor beseften ze als een van de eersten dat oploskoffie niet alleen om gemak ging.

We zullen het bedrijf en de categorie opnieuw uitvinden. Dit is niet je moeders oploskoffie.

De medium gebrande instant Colombiaanse koffie is een zacht en uitgebalanceerd brouwsel met rijke en toegankelijke smaken. Ze halen de bonen van hooggelegen boerderijen, genesteld op het Colombiaanse platteland op meer dan 6,0 m hoogte. Ze leveren een ronde body, sappige smaak en de kenmerkende afdronk met walnootsmaak die kenmerkend is voor veel Colombiaanse melanges.

Hoewel instantkoffie doorgaans minder cafeïne bevat dan hun vers gezette tegenhangers, is dat hier beslist niet het geval. Een enkel Colombiaans VIA-instantpakket bevat 135 mg cafeïne. Dit is genoeg om je een serieuze schok te geven.

Four Sigmatic verwijst naar de 100 meest voedzame voedingsmiddelen ter wereld. Dit bedrijf is opgericht om zoveel mogelijk van hen in hun producten op te nemen. Het meest indrukwekkend is dat ze het heel onopvallend hebben gedaan. Hoewel je misschien paddenstoelen drinkt maar ze niet proeft, is het onwaarschijnlijk dat je dat zult doen.

Four Sigmatic is gevestigd in Finland, het land dat de meeste koffie per hoofd van de bevolking consumeert, dus het zou misschien geen verrassing moeten zijn dat ze goede koffie en een goede gezondheid voorop stellen. Hun Mushroom Coffee is in de eerste plaats een mix van 100% biologische, fairtrade, arabicabonen, donker geroosterd, gebrouwen en gesproeidroogd tot instantpoeder.

Hieraan voegen ze Chaga toe, dat de immuunfunctie ondersteunt en in feite een lange geschiedenis heeft als koffiesurrogaat als gevolg van koffietekorten in de Tweede Wereldoorlog, evenals cordyceps, dat door duursporters over de hele wereld wordt gebruikt om energie en uithoudingsvermogen . Eleuthero is een adaptogene wortel die veel voorkomt in Azië. Het is ook bekend als Siberische Ginseng.

Dit zorgt voor een rijk gearomatiseerde donkere branding met schimmels die diepte aan de smaak toevoegt in plaats van alleen proefnotities. Deze koffie heeft de helft van de cafeïne als een standaard brouwsel en geeft de energieboost die je nodig hebt zonder de bijbehorende kriebels of middagcrashes.

Bekijk onze proefrecensie van Four Sigmatic Mushroom-koffie:

8. Nescafe Espresso Best Smakende Instant Espresso

Specificaties:

Een dikke laag crema op het oppervlak van geweldige espresso’s is een van de kenmerken. Het produceren van instant-espresso met dikke crema was een uitdaging omdat crema moeilijk vast te houden is door te drogen. Als iemand het echter voor elkaar kan krijgen, is het Nescafe, een bedrijf dat al bijna 100 jaar onderzoek doet naar oploskoffie en wereldwijd het grootste marktaandeel heeft.

De bonen worden met de hand geplukt van de beste arabicabonen. Deze bieden een zachte, uitgebalanceerde smaak die niet overweldigend is, een essentiële factor bij het bereiden van een geconcentreerde espresso. Het kan als espresso worden geserveerd of als Americano worden gebrouwen, maar in beide gevallen rust er een verrassend rijke cremalaag op het oppervlak.

Bovendien lost de Nescafe instant-espresso bijzonder goed op in koud water en vormt met zijn gedurfde espressosmaak een uitstekende basis voor een romige ijskoffie of een opgeklopte frappé. Hoewel het niet kan wedijveren met een verse espresso van een high-end machine, zal het ongetwijfeld je verwachtingen voor oploskoffie overtreffen.

Het Vonnis

We betreden het tijdperk van oploskoffie. Veel koffieproducenten hebben methoden ontwikkeld om de complexe smaken van de koffie te behouden, zodat consumenten kunnen genieten van oploskoffie met het gemak van thuisbrouwen.

Waka Coffees Indian Light Roast is onze keuze voor de beste oploskoffie in 2021. Deze zorgvuldig geselecteerde instant is gemaakt van hoogwaardige Indiase Arabica-bonen. U hoeft alleen heet water toe te voegen om te genieten van een alcoholarm brouwsel met rijke, chocoladeachtige smaken.

Veelgestelde Vragen

Is Oploskoffie Slecht Voor Je?

Oploskoffie is niet slecht voor je. Instantkoffie wordt gemaakt van koffiebonen en heeft dezelfde voedingswaarde als gewone koffie.

Oploskoffie Is Erg Populair.

Instantkoffie is een populaire drank over de hele wereld, met uitzondering van de Verenigde Staten. Het is echter vooral bekend in de regio Azië-Pacific.

Waarom Schuimt Oploskoffie?

Oploskoffie schuimt wanneer het is bevroren gedroogd een vloeistof. Hierdoor ontstaat een poeder met veel luchtbellen in de korrels. Terwijl de koffie oplost, komt de lucht vrij, waardoor schuim ontstaat.

Hoe Wordt Oploskoffie Gemaakt?

U kunt oploskoffie op twee manieren zetten. Ofwel gevriesdroogde of gesproeidroogde koffie. Omdat het geen warmte nodig heeft, hebben duurdere merken de neiging om vriesdrogen te gebruiken. Hierdoor blijven de natuurlijke smaak en voedingsstoffen van de koffie behouden. We hebben een heel artikel over hoe oploskoffie wordt gemaakt.

Hoe Moet Je Oploskoffie Gebruiken?

U moet oploskoffie gebruiken op een manier die voor u het beste smaakt. Instantkoffie wordt door veel mensen over de hele wereld genoten, of ze nu de voorkeur geven aan puur of met een beetje room of suiker. Omdat het zowel in koude als in warme vloeistoffen oplost, is het geweldig voor een snelle kop koude koffie of toegevoegd aan een bakrecept, vooral als het om chocolade gaat.